Sherlog SecurityCar

Varastatud sõidukite otsingusüsteem

Spetsiaalselt rasketehnikale kohandatud Sherlog Technics otsingusüsteem nüüd saadaval!

Vastu tulles klientide soovile on 2017 aasta algusest saadaval uus  – ehitus-, metsa- ja rasketehnika tarbeks loodud spetsiaalne tehniline lahendus – Sherlog Technics.
Sherlog Technics on kombinatsioon meie kvaliteetseimast Sherlog Premium Comfort aktiivsest otsingusüsteemist ja Sherlog Classic passiivsetest seadmetest. Kombineeritud seadmed tagavad otsingusüsteemi töökindluse rasketes oludes ning minimeerivad kurjategijate võimaluse süsteemi kahjutuks teha.
Sherlog Technics tagab varastatud või kadunud tehnika omanikule tagastamise tuhandete kilomeetrite tagant (tööpiirkond on piiramatu). Otsingusüsteemidega varustatud masinate kindlustamisel annab see omanikule eelise paremate lepingutingimuste saamiseks.
Sherlog Technics´l puuduvad standardsed lahendused – otsingusüsteemid kohandatakse Teie masina tehnilistest omadustest lähtuvalt.

kaart2vaike2